TEKİRDAĞ / ERGENE - Şehit Piyade Onbaşı Arman Galata İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nden gelen yetkililer tarafından, okulumuz 5.sınıf öğrencilerine yönelik "Biyokaçakçılıkla Mücadele" konulu seminer düzenlendi.

Kas

"Öğretmenler!… Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir." K.Atatürk

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun!

Ock

Kütüphanemize eklediğimiz Klasik Eserler setleriyle, kütüphanemizi zenginleştirip, kitaplarımızı listeledik.

Ock

Okulumuz öğrencilerine İl Sağlık Müdürlüğünden gelen uzmanlar tarafından sağlıklı beslenme ve diş sağlığı konusunda eğitimler verildi.

Ara

Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzu ağaçlandırdık.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü'müzü coşkuyla kutladık.

Kas

Öğrencilerimize ülkemizin en büyük arkeoloji müzesi olan Antakya Arkeoloji Müzesi ilgili bir slayt gösterisi hazırlanarak, tanıtıldı.

Kas

Ulu önderimiz, ülkemizin kurucusu, başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ölüm yıldönümü etkinliklerimizi ve anma törenimizi gerçekleştirdik.

Kas

Okul bahçemizdeki kedi ve köpek dostlarımız için hayvan besleme alanları oluşturduk.

Kas

İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimiz için kaynak kitap olarak basılan beceri temelli testleri ve kazanım kavrama testleri sınıflarda çözülüyor.

Kas

Okulumuz tarafından hazırlanan "Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm" Konulu Sunum Öğrencilerimizle Paylaşıldı.

Kas

Dünyanın en eski spor dallarından biri olan Bocce, pek kimsenin bilmediği ve bowlinge benzeyen,demir bilyelerle oynanan bir oyun ve spor branşıdır. Dünyanın birçok bölgesinde oynanan bu sporun ve oyunun  kökeni hakkında kesin bilgiler olmamasına rağmen kökenin milattan öncesi Anadolu topraklarında olduğu tahmin ediliyor.

Ekm

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında okul müdürümüz Ali DAVULCU ve Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması birincisi, okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Muhammed İsmail DEMİREL'İN katılımıyla bir mevlid etkinliği düzenlendi.

Ekm

OKULUMUZDAN KARELER.